Adana Emniyetinden teröre geçit yok! Terör örgütü zanlısı 2 kişi yakalandı

Adana Emniyet Müdürlüğü’nden huzur bozucu eylemlere ve her türlü bölücü terör örgütlerine  göz aştırmadığı bildirilerek, kanlı terör örgütü elebaşısı bebek katili Öcalan’ın propagandasını yapan 2 terör örgütü üyesi göz altına alındığı bildirildi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz gün merkez Seyhan ilçesinde bir köprüye 2 kişi PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterini asıp bu anları sosyal medyadan paylaştı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hemen inceleme başlatıp 2 şahsı operasyonla gözaltına aldı.

Olyala ilgili olarak, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Seyhan’da PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterini asan, terör örgütü üyeliğinden kaydı mevcut iki şahıs; polislerimizce yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hiçbir unsura müsamaha gösterilmeyecektir” igörüşlerine yer verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın