Kedicikli Adnan Oktar’ın cezaevinden son görüntüsü

Çok sayıda suçtan yargılanarak 8 bin 658 yıl hapse mahkum edilen Adnan Oktar’ın cezaevinde çekilen yeni fotoğrafları “Kedicik” olarak bilinen müritleri tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Oktar’ın saçını ve sakalını boyattığı görüldü.

Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’ne yönelik dava kamuoyunun en yakından takip edilen adli süreçlerinden biri. Söz konusu davada Oktar; “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek”, “siyasal veya askeri casusluk”, “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte yardım etme”, “çocuğun nitelikli cinsel istismarı”, “nitelikli cinsel istismar”, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”, “eziyet”, gibi onlarca suçtan suçlu bulundu.

Kedicikler paylaştı: İşte son hali

Oktar böylelikle 8 bin 658 yıl hapis cezası aldı.  Bir daha gün yüzü göremeyecek Adnan Oktar’ın cezaevinde çekilen yeni fotoğrafları servis edildi. “Kedicik” olarak bilinen müritleri tarafından internette paylaşıldığı iddia edilen karelerde Adnan Oktar’ın uzattığı saç ve sakalını boyattığı görüldü.

Saçını ve sakalını boyattı

Söz konusu fotoğrafların bu ay içinde çekildiği de aktarıldı. Ayrıca Adnan Oktar’a ait görüntüleri sosyal medyada paylaşan hesaplara yorumlar yapıldığı da görüldü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın