Özgür Özel’in, İzmir’de Belediye Başkan adayını tanımayamadı!

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere iki aydan az bir süre kalmışken partilerin adayları büyük oranda belli oldu. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Karşıyaka Belediye başkanlığı görevini yürüten Cemil Tugay oldu.

CHP lideri Özel, İzmir Dikili’de Halk Buluşması’nda yerel seçimlere yönelik mesajlar verdi. Halka seslenen Özel, “Birleşin ve kentlerinizi tek adamdan koruyun” diye konuştu. Partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ı da sahneye davet eden Özel, “Cemil Tugay’ı size emanet ediyorum” dedi.

CEMİL TUGAY’I TANIYAMADI!

Özel, Cemil Tugay’ı halka takdim edeceği sırada yanındaki kişinin elini kaldırdı. O kişinin Tugay olmadığını fark ettikten sonra kısa süreli bir gülüşmenin ardından Tugay’ı bularak elini kaldırdı. Sahnede yaşanan ilginç anlara dair görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın