Cumhur İttifakı’nın Adana Seyhan Belediye meclis üye adayları netleşti

Cumhur İttifakı’nın Adana’da AK Parti ile MHP arasında Belediye meclis üyeleri listesi yazım görüşmeleri devam ederken, bazı ilçeler netlik kazandı. Yüreğir ile Sarıçam’da iki parti arasındaki aday belirleme pazarlığında bazı uyuşmazlıkların  çıkması sebebiyle kriz çıktığı iddia ediliyor.

Adana’da Cumhur ittifakındaki kulis bilgilerine göre Sarıçam birinci sırada AK Parti Çukurova eski ilçe başkanı Şahin Çetin yer alıyor. Yüregir’de ilk sırada Hıdır Bahçe, ikinci sırada ise her dönemin üyesi Tarık Özünal’ın yazıldığı ancak bu isme büyük tepki olduğu bildiriliyor

Vedat Gündoğan ise “3 dönem sana yeter” denilerek meclis üyesi adayı yazılmadığı iddia edilirken, Seyhan İlçesinin kesinleşen ve Seçim Kuruluna verilmesi beklenen liste ise şöyle:

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın