BBP Lideri Mustafa Destici’nin makam aracı kaza yaptı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de içinde bulunduğu makam aracı kazaya karıştı. Destici’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmalarını sürdürürken büyük bir tehlike atlattı. Sivas’tan miting için Tokat’a doğru yola çıkan Destici’nin makam aracı kazaya karıştı.

Bariyerlere çarptı: 4 yaralı

Seyir halindeki otomobil, kaygan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Tokat’ın Reşadiye ilçesine 15 kilometre kala yaşanan kazada, 4 kişinin yaralı olduğu öğrenildi. Destici ile birlikte şoförü, koruması ve BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar yaralandı.

Hastaneye kaldırıldılar

Gelen ilk bilgilere göre Mustafa Destici’nin durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Destici ve yaralılar, kazanın hemen ardından Reşadiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geçmiş olsun telefonu

Mustafa Destici’yi ilk arayan isimlerden biri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.  Erdoğan, Destici ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Tedavi için Tokat Devlet Hastanesine intikal etmektedir”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son duruma ilişkin paylaşımda bulundu. Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı: “Tokat Reşadiye yakınlarında trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye BBP Tokat İl Başkanı Sayın Mustafa Omalar’a, aracın şoförü ve Sayın Destici’nin koruma polisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sayın Destici tetkik ve tedavi için Tokat Devlet Hastanesine intikal etmektedir.”

“Genel durumu iyi”

BBP Reşadiye İlçe Başkanı Kemal Seylek, Destici’nin genel durumunun iyi olduğunu söyledi. Seylek, “Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin içinde bulunduğu minibüs, ilçe yakınlarında kaza yaptı. Başkanımızın durumu iyi. Tedavileri için Tokat’a sevk edildi.” dedi.

Kazanın, Destici’nin içinde bulunduğu 06 BBP 001 plakalı makam aracının, Reşadiye-Tokat kara yolu Darıderesi mevkiinde yoldan çıkarak su kanalına düşmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın