Düzce’de at keserken yakalan şahıs lokanta işletiyormuş!

Düzce’de çöp konteynerinde bulunan eti sıyrılmış kemiklerin ata ait olduğu belirlendi. Düzce Valisi Selçuk Aslan, kemikleri atan şahsın yakalandığını ve yeme içme sektöründe işyeri olduğunu belirlediklerini söyledi.

Düzce’de meydana gelen olayda yeni sanayi sitesinde bulunan çöp konteynerinde, tek tırnaklı hayvana ait olduğu belirlenen etlerinden sıyrılmış kemikler bulunmuştu. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri ile Tarım Orman Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları çalışmada kemiklerin ata ait olduğunu belirlemişti.

At kesen şahıs yakalandı

Araştırmayı derinleştiren ekipler, kemikleri gece saatlerinde bir şahsın bıraktığını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şahsı yakaladı. Emniyette ifadesi alınan şahsın, yeme içme sektöründe iş yerinin olduğunu tespit etti.

Ekipler, şahsın atı nerede kestiğini ve kendi iş yerinde mi kullandığını yoksa satışını mı yaptığını belirlemeye çalışıyor.

Şahsın bir işletmesi var: Numuneleri aldık sonuç bekliyoruz

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Vali Yardımcısı Ömer Yılmaz, Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve Jandarma Komutanı Alb. Murat Kılıç, basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Vali Selçuk Aslan, “Vatandaşların ihbarıyla çöp konteynerinde at kemikleri olduğu belirlendi. Polis ile Tarım Orman ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerince numuneler alındı. Veteriner raporunda kemiklerin ata ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri çevrede güvenlik kameralarını inceleyerek yaptıkları çalışmada faili yakaladılar.

Şahsın bir işletmesi var. O işletmeden de diğer işletmelerden de numune aldık. Laboratuvara gönderildi bu numuneler. Sonuçları bekliyoruz. Şu anda çok netiz. Elimizdeki kemik parçalarının yakaladığımız fail tarafından bırakıldığı çok açık.

Şahıs bu atı nerede kesti, neden buraya bıraktı? Bu soruların cevabı üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Araştırdığımız konu ise bu at nerede kesildi, kemik parçalarına ait et nerede? Bu sorunların cevabını arkadaşlarımız araştırıyor.” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın