Belçika’da terör örgütü PKK yandaşları, Türklere saldırdı!

Belçika’nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonuna Türk asıllı vatandaşlar tepki gösterince bölgede arbede yaşanması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildiği bildirildi.

Belçika’nın Başkenti Brüksel’e yaklaşık bir saat kadar uzaklıktaki Heusden-Zolder’de Nevruz’la ilgili sözde kutlamalardan dönen PKK yandaşları, arabalarında terör örgütü PKK’yı simgeleyen paçavralar ve elebaşı Öcalan’ın posterleriyle tur attı.

Sloganlar da atan grup, Türk asıllı vatandaşların yoğunluklu yaşadığı caddeden geçti. Türkler gruba tepki gösterdi. Bunun ardından arbede yaşandı. Bazı araçların ateşe verildiği olay mahalline çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, tazyikli suyla müdahalede bulundu.

Öte yandan, teravih namazından çıkacak olan kalabalığın saldırıya uğramaması için sokak aralarında nöbet tuttuğu bildiriliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın