Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter Medya Grup Başkanı Aziz Dağtekin’in öğretmen atamaları konusundaki sorusunu cevaplandırdı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bakanlık olarak öğretmen atamaları ile ilgili çalışmalarını tamamladıklarını, sayı ve atama açıklamasının Cumhurbaşkanı’nın açıklamasını beklediklerini söyledi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde okul müdürleri ve yardımcılarının katıldığı toplantının girişinde Anadolu Medya grup Başkanımız Aziz Dağtekin’e yaptığı açıklamada,” Biz çalışmalarımızı tamamladık. Sayı ve tarih konusunda inisiyatif sayın Cumhurbaşkanımızda. Sayın Cumhurbaşkanımızın ilk kabine toplantısında gerekli açıklamayı yapacağını umuyoruz.” dedi.

Bakan Tekin’in Adana’daki temaslarının ilk durağı Adana Kız Lisesi oldu. Ziyaretinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Tekin, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Tekin, sınıf ziyaretinden sonra okulun öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya gelerek görüş ve önerileri dinledi.

Bakan Tekin daha sonra İsmail Hazar İlkokuluna geçti. Tekin, burada da öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı. Sınıfları gezen Tekin, öğrencilerle görüşmesinin ardından okulun öğretmenler odasında 60 öğretmenin katılımıyla bir buluşma gerçekleştirdi. Tekin buluşmada eğitimcilerle istişarelerde bulundu.

Öte yandan Tekin, farklı okullarda görev yapan ve doğum günleri aynı tarihe denk gelen 15 öğretmene sürpriz yaparak doğum günlerini kutladı, öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın