Adana Büyükşehir Belediyesi’nde seçim bitti para bitti iddiası

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mali krizde olduğu, taşeronların 8 aylık mesaisinin ödenmediği ayrıca ASKİ ve Büyükşehir memur maaşlarının da hesaplarına yatmadığı iddia ediliyor.
Büyükşehir Belediyesi’ne yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, seçim öncesi taşeron firmalara 3 aydan beri yarım maaş ödenirken, ayın ortasında yarısını da kalan bakiyeyi de ayın sonunda ödendiği iddia ediliyor.
2019 yılından bu yana memur maaşlarını aksatmadan ödendiğini iddia eden adının açıklanmasını istemeyen kaynak, “ Adana Büyükşehir Belediyesi’nde seçim bitti para bitti. Bunun en büyük kanıtı ise, memur maaşlarının yatmamasındadır. ASKİ ve Büyükşehir’de kadrolu yaklaşık 3 bin memur var. Memurların maaşları yatmadı. Ayrıca yaklaşık 17 bin de taşeron çalıyor. Taşeronların da maaşları gecikmeli ödeniyor. Ancak taşeronların 8 aylık ikramiyeleri halen ödenmedi.” dedi.
Öte yandan konuyla ilgili olarak gerekli bilgileri almak üzere Adana Büyükşehir Belediyesine ulaşmak istedik ancak ilgililere ulaşamadık.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Başkan Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır

Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’de katliam sürdüren İsrail’e sert tepki gösterdi. Erdoğan, …

Bir Cevap Yazın