Kıbrıs aşığı usta ses İlhan Çamlıbel ilgi bekliyor

44 yıldan beri Türkiye’de müzik endüstrisinde profesyonel anlamda müzik i faaliyetleri sürdüren usta ses İlhan Çamlıbel müzik ve sanat dünyasından ilgi bekliyor.

Geniş bir müzik yelpazesi ve repertuarına sahip olan ve her  tarz şarkı söyleyen, sesiyle dinleyenleri adeta büyüleyen Ünlü Ses İlhan Çamlıbel çalışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi:  “44 yıldan beri hem müzik hem de beste çalışmalarım, kendime ait Çamlıbel Prodüction adlı firmamın adı altında kesintisiz ve kıt imkanlarla sürdürüyorum. Firmamdan piyasaya sürülen 6 albümüm ve VD’im var.  1992’de Kalite Plaktan çıkan “Şarkıcının Kaderi İsimli Türkçe Rumca İbranice karışık bir albüm var. Ayrıca 1970’de “Paker Plak” etiketli söz VD müzikleri bana ait olan 2 adet 45’lik singlem  var. 1975’ten 2018 yılına kadar yurt dışı müzik çalışmalarım aralıksız olarak sürmektedir.  “

Kıbrıs aşığı VD sevdalısı olduğunu  ve bu yüzden Kıbrıs’a yerleşmeyi düşündüğünü belirten usta ses İlhan Çamlıbel,” VD  sütüdyo çalışmalarını bitirdiğim Kıbrıs’a özel söz ve müzikleri bana ait olan “Bekle beni Kıbrıs” isimli yeni Single VD ve tüm dijital platformda yeni klip ile şarkılarım var. Söz ve müziği yorumu bana ait  bekle “Beni Kıbrıs geliyorum”  şarkımla K.K.T.C’ye daha fazla turistin ülkemize gelmesini sağlamak için klibimin sosyal medyada ve televizyon aynı zamanda radyolarda dönmesini arzulamaktayım.” dedi.

Şarkılarının sosyal yazılı ve görsel medyalarda dönmesini çok arzuladığını belirten güzel sesiyle dinleyenleri adeta büyülen usta yorumcunun çok konuşulacak eserlerden bazıları şöyle:

-Bekle beni Kıbrıs

-Olacak Olacak

-Şerefine Şampanya

-İstanbul- İstanbul

-Şarkıcının kaderi

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye 23 Nisan’ın 104. yılını coşkuyla kutluyor!

Kurtuluş Savaşı’nın fitili ateşleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasını sağlayan Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal …

Bir Cevap Yazın