Rus savaş uçakları Halep’te katliam yaptı

Bu Makaleyi Sesli Okuyun

Rusya’ya ait savaş uçaklarının Halep’ın batısındaki Urem-Alkubra kasabasına gerçekleştirdiği hava saldırısında 20 sivil hayatını kaybetti, 15’den fazla kişi de yaralandı.
Rusya’ya ait savaş uçaklarının bugün Halep’in batısındaki Urem-Alkubra kasabasına 3 hava saldırısı gerçekleştirildiği öğrenildi. Saldırıda 20 sivilin hayatını kaybettiği 15’den fazla kişinin de yaralandığı aktarıldı. Saldırı sonucu bölgede çok ciddi hasar da yaşandığı öğrenildi. Sivil savunma ekipleri saldırı sonucu yıkılan binaların enkazları altında hala insanların olduğunu ve bunları kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Esir takasında Türkiye ağırlığı! Erdoğan talimat verdi, MİT devreye girdi!..

Bu Makaleyi Sesli Okuyun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MİT’e talimat verdiği ve bu çerçevede yürütülen …

Bir cevap yazın