Merkez üssü Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 5.1 büyüklüğünde korkutan deprem!

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi arasında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana gibi çevre illerden de hissedildi.
Yerel kaynaklar depremin 15 saniye kadar sürdüğünü belirterek, “Şu ana kadar bir olumsuzluk yok” dediler.
AFAD, saat 18.48’de merkez üssü Osmaniye’nin Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Gaziantep ve Kilis’ten de hissedildi.

“DEPREMİN ŞİDDETİ 15 SANİYE SÜRDÜ”

DHA Muhabiri İbrahim Emül, CNN TÜRK canlı yayınında deprem anını anlattı:

Biz yüksek bir binadaydık. Depremin geçmesini bekledikten sonra aşağı indik. Birçok sayıda vatandaş binayı terk edip aşağı indiler. Şu anda da evlerine girmekten korkuyorlar. Şu ana kadar bir olumsuzluk yok. Deprem biraz uzun sürdü. Şiddeti 15 saniye sürdü.

“OLUMSUZ BİR İHBAR YOK”

AFAD deprem sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Geçmiş olsun Osmaniye. Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.

Geçmiş olsun Osmaniye.

Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın