Yine Denizli, yine can pazarı: 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otobüs, minibüs ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.
Denizli-Antalya karayolunda saat 20.45 sıralarında Cankurtaran Kavşağı yakınlarında zincirleme kaza yaşandı.

3 kişi yaşamını yitirdi, 50 yaralı var

Muğla turundan Afyon’un Sandıklı ilçesine dönen kafileyi taşıyan otobüs, ilçe minibüsü ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Can pazarı yaşandı

Yaralıların yola savrulduğu kazada can pazarı yaşandı. Ekipler, yaralıları kurtarmak ve hastanelere yetiştirebilmek için zamana karşı mücadele verdi.

Denizli’de bir gün arayla ikinci kaza

Cuma günü de Denizli’nin Honaz ilçesinde, demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarpmış ve kazada 1’i polis, 6 kişi ölürken 43 kişi ise yaralanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek: Kur oynaklığı durdu, enflasyon Haziran’dan itibaren düşecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin açılışında konuşma yaptı. Bakan Şimşek, konuşmasında …

Bir Cevap Yazın