ABD’de acil durum toplantısı! Deyrizor ve Haseke’deki 2 üsse saldırı iddiası!

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da ekonomi hakkında yaptığı konuşmayı yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası’na gitti. Biden yaptığı açıklamada, “Beyaz Saray Durum Odası’na gitmem gerek. İlgilenmem gereken bir mesele var” dedi.

Beyaz Saray’da bu akşam dikkat çeken bir hareketlilik yaşandı. Biden açıklama yaparken konuşmasını bir anda kesti ve Beyaz Saray’daki durum odasına gitti. CNN TÜRK Vaşington Temsilcisi Yunus Paksoy detayları açıkladı.

Yunus Paksoy yaptığı açıklamada, “Biden ekonomiyle ilgili bir konuşma yapıyordu. “Özür diliyorum, durum odasına gitmem lazım. İlgilenmem gereken bir sorun var” diyor. Beyaz Saray Durum Odası, üst düzey güvenlik yetkililerin toplandığı operasyon takip ettiği yerlerdir. Şöyle bilgiler var, teyitli değil Suriye’de ABD’nin 3 farklı üssüne saldırı olduğu bilgisi var. Teyitli değil şu an.  Burası ABD’nin en mahrem, en özel operasyonlarının yürütüldüğü odalardan biri.” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da ekonomi hakkında yaptığı konuşmayı yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası’na gitti. Biden, “Özür diliyorum, durum odasına gitmem lazım. İlgilenmem gereken bir sorun var” ifadelerini kullanarak, kürsüden ayrıldı. Beyaz Saray henüz Biden’ın konuşmasını neden yarıda kestiğine dair bir açıklama yapmadı.

ABD’nin Suriye’de bulunan askeri üslerine saldırı olduğu iddialarının ardından Biden’ın konuşmasını yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası’na gittiği öne sürüldü.

ABD ÜSLERİNE EŞ ZAMANLI SALDIRI

Suriye’nin Deyrizor ve Haseke illerindeki 2 üsse saldırı oldu. Paksoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde ABD yetkilileri saldırılar yapıldığını söylemişti. Bununla ilgili açıklamalar üst üste gelmiş. Bugün gerçekleştiği söylenen saldırılardan birkaç saat önce Pentagon sözcüsü açıklama yapmıştı. Biden’ın Beyaz Saray Durum Odası’na gitmesi gerekti. Çok nadir görülen bir şey” açıklamasında bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın