Soykırımcı Netanyahu, işgal altındaki Gazze’ye giderek katliam sözü verdi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Gazze Şeridi’nin kuzeyine giderek burada İsrail askerleriyle görüştü.
Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan görüntülü paylaşımda, Netanyahu’nun Gazze’nin kuzeyinde İsrail askerleriyle bir araya geldiği belirtildi.

Burada İsrail askerlerine de hitap eden Netanyahu, “Sonuna kadar devam edeceğiz, ‘zafere’ kadar. Bizi kimse durduramayacak.” ifadelerini kullandı.
Netanyahu, bu açıklamasıyla Gazze’de çatışmalara verilen “insani aranın” ardından bölgeye yönelik saldırılara devam edecekleri mesajını yineledi.
İsrail ordusunun 7 Ekim’de başlayan saldırıları nedeniyle Gazze Şeridi’nde 6 bin 150’den fazlası çocuk ve 4 binden fazlası kadın olmak üzere 14 bin 854 kişi öldürüldü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın