Bayraklıyı şimdiden “Güven” gelecek heyecanı sardı!

İzmir’in gelişen gözde ilçelerinden biri olan Bayraklıyı şimdilerde seçim heyecanı sardı. Bayraklı Belediye başkanlığı için bol aday adayı yarışının sürdüğü şu günlerde ilçenin çehresini değiştireceği iddia edilen iktisatçı Güven İlhan’a destek büyüyor.

Yaptığı seçim çalışmalarıyla adından söz ettiren, ilçede sevilen iktisatçı, maliyeci ve bilirkişiliği ile ün yapan Güven İlhan, CHP’den Bayraklı Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayarak, ” Günümüz dünyasındaki gelişmeler siyasetin üç önemli eksen üzerine politikalar üretmesini zorunlu kılmıştır. Bunlar; giderek birbirini etkileyen ve bağımlı hale gelen Uluslararası ilişkiler içerisinde dünya siyasetini üretmek, ikincisi ülkelerin bireysel ve toplumsal kalkınması ve beşeri gelişmişlikler için ülke politikaları üretmek, son olaraktan da yeni sağ ve sol ile üçüncü yol gibi örneklerin sunulduğu ideolojiler üzerine politikalar üretmesidir. Artık günümüzde temel amaç “Bilgiye dayalı siyaset yapmaktır” Pozitif değil, kendi yarattıkları ile siyaset yapma ve toplumun önüne yeni vizyon koyma işlevinde yeni siyasi felsefe içine taşımaktır.” dedi.

 Siyaseti, siyasi popülizme ve siyasi tercihlere değil, ekonomik, toplumsal ve sosyal akıcılığa dayanması gerektiğini belirten CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı  Güven İlhan, “Çağımızda artık bütün siyasi partiler tüm söylemlerin somut araştırma, proje ve yazılı çalışmalara dayandırmak zorundadır. Yukarıda kısaca bahsettiğimiz çağdaş yaklaşım içerisinde Bayraklı İlçesi’nin içinde bulunduğu sorunlar tarafımızca bilimsel çalışmalar sonucunda tespit edilmiş ve burada yaşayan insanlara daha müreffeh daha mükemmel bir kent hayatı sunmak için projeler üretilmiştir. Bu projeler parti içerisinde ve demokratik kitle örgütlerinin tartışmasına sunulduktan sonra halka arz edilecektir.” şeklinde konuştu.

Bayraklı ilçesinin sorunlarını çok iyi bildiklerini, bu sorunları çözecek bilimsel çözümleri olduğunu dile getiren CHP’den Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Güven ilhan “Gittiğimiz her mahallede halkın büyük teveccühü ile karşılanıyoruz. Halkımız bizi “Bayraklıya Güven gelecek, yüzler gülecek” alkışlarıyla karşılıyor. Çünkü bizi bilen biliyor. Bu güne kadar hiç gizli bir ajandamız ve bagajımız olmadı. Halkımızın ve partimizin bize olan “Güven”ine layık olmaya devam edeceğiz. Aday gösterilip seçilmemiz halinde ilçemizin her siyasi görüşünün başkanı olacağım. Hedefimiz Türkiye’de bireysel ve toplumsal refahın artırılması ve beşeri gelişmişliğin sağlanması ile bölgesinde ve ilinde güçlü Ülke içerisinde model olacak bir ilçe yaratmaktır.” diye açıkladı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sanchez, Filistin’i tanıyacağız dedi, 20 günde başına gelmeyen kalmadı!

Başbakan Sanchez’in eşi Begona, ticari işleri nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Bu duruma tepki gösteren …

Bir Cevap Yazın