Elazığ Şehidinin Babası’ndan “Kavala ile Demirtaş”a özgürlük isteyenlere iyan!

Pençe Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan memleketi Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin gözü yaşlı babası Mehmet Aslan, “Demirtaş ve Kavala’ya özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum”dedi

Irak’ın kuzeyinde yoğun olarak yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki şehitlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlanıyor. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan da şehit düştü. Şehidin kahraman naaşı Şırnak’ta düzenlenen törenin ardından Elazığ’a getirilerek baba evinden helallik alındı.

Gözyaşları içinde uğurlandı

Daha sonra Aslan’ın naaşı tören için İmam-ı Azam Camisi’ne getirildi. Cenaze namazını kıldırmasının ardından meslektaşları tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı, top aracına konuldu. Askeri geçidin ardından Garnizon Şehitliği’ne götürülen Aslan, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

“Demirtaş ve Kavala’ya özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum”

Şehidin babası Mehmet Aslan, cenaze namazının kılınmasının hemen sonrasında mikrofonu alarak, “Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum.” dedi. Cenaze törenine şehidin ailesi, yakınları, askeri ve emniyet personeli ile binlerce vatandaş katıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Başkan Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır

Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’de katliam sürdüren İsrail’e sert tepki gösterdi. Erdoğan, …

Bir Cevap Yazın