PKK’nın siyasi uzantısı DEM’den önce özgürlük çağrısı sonra tehdit!

Eli kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan DEM Parti’nin, şehit haberlerinin olduğu günlerde yaptığı açıklamalar tansiyonu yükseltiyor. Önce teröristbaşı Öcalan’a özgürlük çağrısında bulunan parti, şimdi de Türk milletini açıkça tehdit etti.

Türkiye, iki günde verdiği 12 şehidin acısını yaşıyor. Şehit ateşi başta ailelerin olmak üzere milyonların yüreğini yakıyor. Acı henüz tazeliğini korurken, muhalefet cephesinden gelen açıklamalar ise adeta gerginliğe yol açıyor. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan DEM Parti de bu süreçte nabızları yükselten açıklamalara imza atıyor.

Önce özgürlük çağrısı sonra tehdit

Dün teröristbaşı Öcalan’a özgürlük naraları atanlar, bugün de açık tehditte bulundu. DEM Parti Eş başkanı Tuncer Bakırhan, partinin Tunceli il kongresinde konuştu.  Bakırhan, Kürt sorunu olduğunu öne sürerek bu durumun çözüme kavuşmaması durumunda kimsenin rahat olmayacağını belirtti.

“Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak”

Tuncer Bakırhan’ın açıklaması şöyle: “Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Ne Tunceli’de ne Türkiye’de huzur, umut, demokrasi olur.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın