Halil Falyalı cinayeti davasında karar

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) ünlü işadamı Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ı öldürmekten yargılanan 7 sanıklı Söylemezler davasında sona gelindi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan ve aralarında Mehmet Faysal Söylemez ile Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada, karar çıktı.

Mahkeme, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ı öldürmekten sanık olarak tutuklu bulunan Mustafa Söylemez’i 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırdı. Aynı suç ve davadan yargılanan Mehmet Faysal Söylemez’in ise tüm suçlardan beraatine hükmederek, Mehmet Faysal Söylemez’in tahliyesine de karar verildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın