Gazze’de katliam devam ediyor can kaybı 27 bin 365’e ulaştı!

İsrail ordusunun Gazze’ye yönelik saldırıları 121 gündür devam ederken hayatını kaybedenlerin sayısının 27 bin 365’e yükseldiği ve yaralananların sayısının 66 bin 630’a ulaştığı duyuruldu.

7 Ekimden bu yana İsrail ordusunun saldırıları altında olan Gazze’de durum her geçen gün ağırlaşıyor. İsrail hedef gözetmeksizin hastane, çadır, cami gibi sığınma alanlarını bombalamaya devam ediyor. Bölgedeki sivillere yönelik sürdürülen saldırılar nedeniyle can kaybı da artıyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı belirtildi.

27 bin 365 can kaybı

Saldırıların başladığı tarihten bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 27 bin 365’e yükselirken, yaralananların sayısının ise 66 bin 630’a ulaştığı duyuruldu. Bu oranın en az 11 bini çocuk, 7 bin 500’ü ise kadınlara ait.

Son 24 saatte 127 Filistinli hayatını kaybetti

Açıklamada yer alan bilgilere göre İsrail güçlerinin son 24 saatte düzenlediği saldırılar nedeniyle 127 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 178 Filistinlinin de yaralandığı belirtildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sanchez, Filistin’i tanıyacağız dedi, 20 günde başına gelmeyen kalmadı!

Başbakan Sanchez’in eşi Begona, ticari işleri nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Bu duruma tepki gösteren …

Bir Cevap Yazın