Ak Partili Abdullah Torun, YRP’nin Yüreğir Belediye Başkan adayı oluyor!

2002-2007 AK Parti Adana milletvekili ve 2014 yılında AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Torun, Yeniden Refah Partisi’nin adayı olacağı bildirildi.

Yeniden Refah Partisi kulislerinden elde edilen bilgilere göre; YRP Abdullah Torun’a Seyhan, Yüreğir ya da Adana Büyükşehir Belediyesi adaylığı için teklif götürdü. Abdullah Torun ise,YRP’nin teklifine; seçimlere 40 gün kaldığını ve gidilmesi gereken yerlere yetişilemeyeceğini ifade ederek, kendi milletvekilliği döneminde hizmet anlanında en çok aktif olduğu yerin Yüreğir olduğunu belirterek Yüreğir’den aday olabileceğinin işaeretini verdiği öne sürüldü.

TORUN’DAN “GÖNÜL RIZASI” ŞARTI

YRP kulislerinden edinilen bilgilere göre Abdullah Torun’un Yeniden Refah Partisi yetkililerine, Yeniden Refah Partisi’nin daha önce Yüreğir’de açıkladığı YRP adayı Atilla Baruğ’un rızası olmadan asla aday olmak istemediğini, Atilla Baruğ’un da kendisi için adaylıktan çekilmekle kalmayıp kendisiyle omuz omuza mücadele etmesi ve gönül rızasını alması şartıyla teklifi kabul edebileceğini bildirdiği söyleniyor. Torun’un YRP yetkilileriyle 4 saat süren görüşmede tek şart olarak “adayın gönül rızası” olması parti yetkilileri tarafından da sıcak karşılandığı öne sürüldü.

YRP yetkilieri Torun ile yaptığı görüşme sonrasında Yüreğir Belediye Başkan Adayı Atilla Baruğ ile görüşerek kendisini ikna ettikleri ve Baruğ’un da sahada Torun ile birlikte omuz omuza seçim çalışması gerçekleştireceği öğrenildi.

ABDULLAH TORUN’UN ADAYLIĞI AÇIKLANACAK, TORUN SAHAYA İNİYOR

Tüm pürüzlerin giderilmesi sonrasında YRP’nin yarın Abdullah Torun’un Yüreğir Belediye Başkan adaylığını resmen ilan edeceği ve Torun’un hafta içerisinde Yüreğir’e gelerek hızlı bir seçim startı vereceği öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sanchez, Filistin’i tanıyacağız dedi, 20 günde başına gelmeyen kalmadı!

Başbakan Sanchez’in eşi Begona, ticari işleri nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Bu duruma tepki gösteren …

Bir Cevap Yazın