Erzincan’daki heyelanda yeni toprak kayması riski var uyarısı!

Erzincan’daki son durumla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Yeni toprak kayması riski var. Hepimizde büyük bir hırs ve azim var. En büyük amacımız bir an önce müjde vermek” dedi.

Erzincan’da altın maden ocağında yaşanan heyelanda bugün 6’ncı gün.İliç’te bulunan ekipler, hummalı bir çalışma yürütüyor. Toprak altında kalan 9 işçiye ulaşmak için büyük bir mücadele ortaya koyuluyor.

İlk andan itibaren bölgede bulunan ve gelişmeleri yakından takip eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son durumu değerlendirdi..

“Yeni toprak kayması riski var”

CNN Türk canlı yayınına katılan Bakan Yerlikaya, çalışmaların büyük bir hızla sürdüğünü belirterek yeni bir toprak kayması riskinin olduğunu söyledi..

“Zamanla yarışmamız lazım, dikkatli olmamız lazım”

Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:Bizim zamanla yarışmamız lazım, çok dikkatli olmamız lazım. Yeni toprak kayması riski var. Her iki tepeye de jeoradarlar koyduk. Bir yandan iş sağlığı güvenliği, bir yandan da zamanı olabildiğince en verimli kullanmanın yarışını yapıyoruz.

Hepimizde büyük bir hırs ve azim var. En büyük amacımız bir an önce müjde vermek. Bizim için durmak yok. Dualar ve sabırla bizi beklemeleri lazım.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın