Etiyopya’dan başkan Erdoğan’a teşekkür

Etiyopya Başbakanı Ahmed, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede ülkesine verdiği desteği “taktir ettiğini” belirtti.
Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede ülkesine verdiği desteği “taktir ettiğini” belirtti.
Ahmed, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesi sonrasında Twitter’dan açıklamalarda bulundu.
Etiyopya’nın Kovid-19 ile mücadelesine destek veren Erdoğan’ın çabalarını takdirle karşıladığını kaydeden Ahmed, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a telefon görüşmesi için teşekkür ederiz. Temel tıbbi ekipman tedarikinde ortak çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
BİR AÇIKLAMADA İLETİŞİM BAŞKANLIĞI’NDAN
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed Ali ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye’nin Etiyopya’ya desteğinin koronavirüsle mücadele kapsamında da süreceğini ifade etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın