CHP’li Gürsel Erol ile Ersan Şen’in ‘Kılıçdaroğlu’ kavgası

Parti olarak gönüllerindeki adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen CHP’li vekil Gürsel Erol’a Ersan Şen’den sert tepki geldi.

2023 seçim takvimi netleşti…

Hükümet kanadında seçim tarihi için 14 Mayıs’ta karar kılınırken muhalefet kanadında sessizlik sürüyor..

CHP ve İyi Parti önderliğinde; Saadet, Demokrat, DEVA ve Gelecek Partisi’nin oluşturduğu 6’lı masa, ittifakın ilk oluştuğu günden bugüne bir aday üzerinde birlik sağlayamadı..

Bu krizin sebebi ise Kemal Kılıçdaroğlu kendi adaylığında ısrar ederken, İyi Parti’de Meral Akşener’in CHP Lideri’nin adaylığına sıcak bakmayıp, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ismini öne çıkarması…

Muhalefette yaşanan aday krizi, tartışma programlarında da tansiyonu yükselten atışmalara neden oluyor..

Bunlardan bir tanesi Habertürk canlı yayınında yaşandı..

Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığı tartışma yarattı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Prof. Dr. Ersan Şen arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığı üzerinden sert bir tartışma yaşandı. 

CHP’li Erol, “Bizim adayımız, bizim irademiz Kılıçdaroğlu. 6’lı masanın iradesi beni bağlamaz. Genel başkanımız hangi kararı verirse biz onu destekleriz” dedi. 

Bunun üzerine Ersan Şen “Halk isteseydi Kılıçdaroğlu çoktan adaydı. Kılıçdaroğlu’nun gözünde ateş, elinde kıvılcım yok ya” ifadeleriyle tepki gösterdi. 

“Seni mutlu etmek için mi konuşuyoruz biz burda, bir izin ver ya”

Şen’in Erol’un konuşmalarına sürekli müdahale etmesiyle tartışma alevlendi. 

Sinirlenen Erol “Bir izin ver de anlatayım. Sana ne ya. Seni mutlu etmek için mi konuşuyoruz biz burda. Bir izin ver ya” dedi. 

“Sana mı soracağım”

Şen de “Sana mı soracağım ne zaman konuşacağımı. Konuşuyorum işte.. Hadi Bakalım” yanıtını verdi. 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın