Gültekin Uysal, Ortak Politikalar Mutabakat Metni açıklanırken uyukladı

6’lı masanın Ortak Politikalar Mutabakat Metni açıklaması uzadıkça programı takip eden liderler sıkıldı. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, hatibin sönük sunumu karşısında uyudu.

2023 seçimlerine 3 aya yakın bir süre kaldı.

Cumhurbaşkanı adayında anlaşamayan muhalefet, hükümet programında mutabakat sağladı.

6 partinin Ortak Politikalar Mutabakat Metni, Ankara’da açıklandı.

9 ana başlık altında toplanan metnin açıklandığı program, Ankara’da ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde başladı.

Programı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal salonda takip ediyor.

Partilerin temsilcileri, kendilerine ayrılan konular için tek tek kürsüye çıkarak Millet İttifakı’nın vaatlerini açıklıyor.

Gültekin Uysal uyukladı

Toplamda 2 bin 300’den fazla maddenin yer aldığı metnin açıklanması ise uzadıkça uzadı. Bazı hatiplerin etkisiz hitabeti karşısında ise liderler zor anlar yaşadı.

Özellikle 6’lı masanın oy oranları bakımından en küçük partisinin lideri olan Gültekin Uysal’ın en ön sırada uyukladığı anlar kameralara yansıdı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …

Bir yanıt yazın